Motigo Webstats - Web site estadísticas gratuito El contador para sitios web particulares
Contador gratuito IMAGINANDO HOY: miércoles, 14 de marzo de 2007

UN BLOG PARA COMPARTIR, REIR Y SEGUIR MANTENIENDO NUESTROS SUEÑOS

miércoles, 14 de marzo de 2007

La ciudad amable o la otra imagen.


A los compas de Horta- Guinardo


En dues ocasions he pogut veure el desenvolupament d'una ciutat Madrid i d'una altra Barcelona,he de confessar que mai no havia estat a Barcelona (menteixo, una vegada en Palau San Jordi - però amb presses de tancament-) decididament estem amb cert marge de retard en model de ciutat, ho dic amb el dolor d'un madrileny (fanàtic) però amb el desig de tenir capacitat per desenvolupar aquest tipus de ciutat "amable" ciutat amb multitud de problemes, però portats amb un “seni” diferent i sobretot amb un desenvolupament històric diferenciat al nostre (Madrid).

Crec que començo a entendre les diferències i les proximitats d'aquesta ciutat amable, les he
començat a entendre de la forma més irònica a la passada campanya i crec que ells entendran els nostres problemes, per aquest sentit realista i pràctic de les coses de vegades no entenem certs sentiments i raons fins que no s'hi conviu i crec que això és el que ens ocorre repetides vegades.

En unes de les meves frases -que els que em coneixeu són bastant poc ortodoxes - "he vist la
llum"; però no sol es tràfic de racionalitzar aquesta llum es tràfic d'aconseguir irradiar l'energia
que transmet per a Madrid - sense pudor- , vivim en la foscor de Sauron. Aconseguirem destruir l'anell que ens impedeix habitar la terra mitjana? A Horta- Guinardo ho van aconseguir i a
Barcelona també; nosaltres som en camí.